Aardperencrème met Truffel en Coquille
Een verfijnd gerecht met aardperencrème, verrijkt met truffel en perfect gebakken coquilles.
Ingrediënten
-
500 gr.topinamboer (aardpeer)
-
500 mlgevogeltebouillon
-
200 mlroom
-
4 stukscoquilles
-
1 scheutjeolie
-
naar smaakMaldon-zout
-
naar smaaktruffelschaafsel
Aan de slag
-
1
Schil de topinamboer en snijd deze in stukjes.
-
2
Kook de stukjes gaar in de gevogeltebouillon met room.
-
3
Pureer de gekookte topinamboer door een zeef en breng op smaak met zout.
-
4
Bak de coquilles aan in olie en breng op smaak met Maldon-zout.
-
5
Spuit een dot aardpeercrème op het bord, leg daarop de coquille en strooi er wat truffelschaafsel over.
Reacties
Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!
Reageer en deel je ervaring!
Maak een gratis account aan om te reageren
Al een account? Log hier in