Skip to content
Tony Farfalloni Een recept van Tony Farfalloni

Aardperencrème met Truffel en Coquille

Een verfijnd gerecht met aardperencrème, verrijkt met truffel en perfect gebakken coquilles.

Voorbereiding: 15 min
Bereiding: 20 min
Gerecht
Gemiddeld
Aardperencrème met Truffel en Coquille

Ingrediënten

4 personen
  • 500 gr.
    topinamboer (aardpeer)
  • 500 ml
    gevogeltebouillon
  • 200 ml
    room
  • 4 stuks
    coquilles
  • 1 scheutje
    olie
  • naar smaak
    Maldon-zout
  • naar smaak
    truffelschaafsel

Aan de slag

  1. 1

    Schil de topinamboer en snijd deze in stukjes.

  2. 2

    Kook de stukjes gaar in de gevogeltebouillon met room.

  3. 3

    Pureer de gekookte topinamboer door een zeef en breng op smaak met zout.

  4. 4

    Bak de coquilles aan in olie en breng op smaak met Maldon-zout.

  5. 5

    Spuit een dot aardpeercrème op het bord, leg daarop de coquille en strooi er wat truffelschaafsel over.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!