Bieten Orzo met Geitenkaas & Walnoot🧀
Dit gerecht van rode bieten, orzo en geitenkaas is niet alleen gezond, maar ook bijzonder smaakvol. De combinatie van de zoete bieten met de romige geitenkaas en knapperige walnoten maakt het een heerlijk gerecht. Perfect als hoofdgerecht of als bijgerecht.
Ingrediënten
-
300 gr.bieten
-
150 gr.orzo
-
1 stuksrode ui
-
2 stuksteentjes knoflook
-
1 handjerucola
-
125 gr.geitenkaas
-
20 gr.walnoten
-
1 tlhoning
-
1 stuksbouillon blokje
-
1 stuksbalsamico glaze (optioneel)
Aan de slag
-
1
Snijd de ui en knoflook en pureer de bieten tot een saus.
-
2
Bak de ui en knoflook en zet de bouillon op.
-
3
Laat de orzo even bij de ui en knoflook bakken en voeg dan steeds wat bouillon toe en de bieten saus.
-
4
Breng op smaak met zout, peper, 1/3 van de geitenkaas en wat tijm.
-
5
Hak de walnoten wat kleiner en bak ze in wat olijfolie aan, voeg er wat honing en zout aan toe.
-
6
Serveer de orzo en top af met de rest van de geitenkaas, de walnoten, wat rucola en balsamico glaze.
Reacties
Foto's
Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!
Reageer en deel je ervaring!
Maak een gratis account aan om te reageren
Al een account? Log hier in