Bloemkool Ovenschotel
Deze ovenschotel met bloemkool, romige Garlan kruidenkaas en een knapperige rösti-topping is supermakkelijk en smaakvol. Perfect als comfortfood!
Ingrediënten
-
1 stuksbloemkool
-
1 stuksui
-
1 stuksknoflook
-
100 gr.hamblokjes
-
100 gr.Garlan knoflook & kruiden zuivelspread
-
1 tlmosterd
-
250 gr.rösti
-
100 gr.Jong Belegen kaas
-
naar smaakpeper
-
naar smaakzout
Aan de slag
-
1
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
2
Kook de bloemkoolroosjes ca. 5 minuten beetgaar in gezouten water. Giet goed af.
-
3
Meng de zuivelspread, mosterd, ui, knoflook, hamblokjes, peper en zout in een kom.
-
4
Schep de bloemkool erdoor en verdeel het mengsel in een ovenschaal.
-
5
Verdeel de rösti erover en bestrooi met de geraspte kaas.
-
6
Bak 40 minuten in de oven tot de bovenkant goudbruin en krokant is.
Reacties
Foto's
Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!
Reageer en deel je ervaring!
Maak een gratis account aan om te reageren
Al een account? Log hier in