Skip to content
Chantal de Boer Een recept van Chantal de Boer

Bougiourdi met zelfgemaakt flatbread

Geniet van een warme, cheesy Griekse traktatie met romige feta, paprika en cherry tomaatjes, perfect om te dippen met zelfgemaakt flatbread. Dit gerecht is een heerlijke combinatie van smaken en texturen, ideaal voor een snack of lichte maaltijd.

Voorbereiding: 15 min
Bereiding: 30 min
Ovenschotel, Snack
Makkelijk
Bakken, Koken
Bougiourdi met zelfgemaakt flatbread

Ingrediënten

1 personen
  • 100 gr.
    feta
  • 0.5 stuks
    rode paprika
  • 125 gr.
    cherry tomaatjes
  • 1 tl
    olijfolie
  • 1 tl
    bakpoeder
  • 150 gr.
    Griekse yoghurt
  • 200 gr.
    bloem
  • 1 tl
    chilivlokken
  • naar smaak
    zout

Aan de slag

  1. 1

    Verwarm de oven op 180°C.

  2. 2

    Meng feta, paprika, tomaat, chilivlokken en olijfolie in een klein ovenschaaltje.

  3. 3

    Bak het mengsel 30 minuten in de oven.

  4. 4

    Meng de bakpoeder, Griekse yoghurt, bloem en zout voor het flatbread.

  5. 5

    Rol het flatbread uit en bak 2-3 minuten per kant in een hete pan.

  6. 6

    Dip het flatbread in de warme, romige bougiourdi en geniet!

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!