Skip to content
Tony Farfalloni Een recept van Tony Farfalloni

Bouillon van Eekhoornbrood en Bospaddenstoelen

Een rijke en aromatische bouillon gemaakt van eekhoornbrood en een mix van bospaddenstoelen, perfect voor een warme en hartige soep.

Voorbereiding: 15 min
Bereiding: 30 min
Soep
Makkelijk
Vegetarisch
Koken
Bouillon van Eekhoornbrood en Bospaddenstoelen

Ingrediënten

4 personen
  • 500 ml
    groentebouillon
  • 200 gr.
    bospaddenstoelen (shiitake, kastanjechampignon, cantharel)
  • 10 gr.
    gedroogd eekhoornbrood
  • 10 gr.
    boter

Aan de slag

  1. 1

    Trek bouillon van groenten en zeef deze twee keer.

  2. 2

    Snijd de bospaddenstoelen in schijfjes en fruit ze met wat tijm in boter.

  3. 3

    Verkruimel het eekhoornbrood en wrijf het fijn in een vijzel.

  4. 4

    Laat de heldere bouillon en het eekhoornbrood 30 minuten trekken.

  5. 5

    Voeg op het laatst de gebakken paddenstoelen toe.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!