Bouillon van Eekhoornbrood en Bospaddenstoelen
Een rijke en aromatische bouillon gemaakt van eekhoornbrood en een mix van bospaddenstoelen, perfect voor een warme en hartige soep.
Ingrediënten
-
500 mlgroentebouillon
-
200 gr.bospaddenstoelen (shiitake, kastanjechampignon, cantharel)
-
10 gr.gedroogd eekhoornbrood
-
10 gr.boter
Aan de slag
-
1
Trek bouillon van groenten en zeef deze twee keer.
-
2
Snijd de bospaddenstoelen in schijfjes en fruit ze met wat tijm in boter.
-
3
Verkruimel het eekhoornbrood en wrijf het fijn in een vijzel.
-
4
Laat de heldere bouillon en het eekhoornbrood 30 minuten trekken.
-
5
Voeg op het laatst de gebakken paddenstoelen toe.
Reacties
Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!
Reageer en deel je ervaring!
Maak een gratis account aan om te reageren
Al een account? Log hier in