Coleslaw
Coleslaw is een frisse en knapperige salade, perfect op een broodje pulled chicken. Deze variant met een romige dressing van mayonnaise en karnemelk, aangevuld met appelazijn en citroensap, geeft een heerlijke smaak. De combinatie van wortel, rode kool en witte kool zorgt voor een kleurrijke en smakelijke salade die goed gekoeld moet worden voor het serveren. Makkelijk en snel te maken, 3 uur wachttijd.
Ingrediënten
-
100 gr.mayonnaise
-
50 mlkarnemelk
-
1 elappelazijn
-
1 elcitroensap
-
70 gr.suiker
-
2 tlselderijzout
-
1 snufjepeper
-
1 stukszakje wortel julienne
-
1 stukszakje verse, gesneden rode kool
-
1 stukszakje witte kool of spitskool (gesneden)
Aan de slag
-
1
Meng alle ingrediënten, behalve de zakjes kool en wortel, door elkaar.
-
2
Voeg de wortel en kool toe en meng tot het goed gemengd is met de dressing.
-
3
Zet 2-3 uur (of langer) in de koelkast.
-
4
Meng het nogmaals goed vlak voor het serveren.
Reacties
Foto's
Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!
Reageer en deel je ervaring!
Maak een gratis account aan om te reageren
Al een account? Log hier in