Skip to content
Jessica Andriessen Een recept van Jessica Andriessen

Coleslaw

Coleslaw is een frisse en knapperige salade, perfect op een broodje pulled chicken. Deze variant met een romige dressing van mayonnaise en karnemelk, aangevuld met appelazijn en citroensap, geeft een heerlijke smaak. De combinatie van wortel, rode kool en witte kool zorgt voor een kleurrijke en smakelijke salade die goed gekoeld moet worden voor het serveren. Makkelijk en snel te maken, 3 uur wachttijd.

Voorbereiding: 15 min
Bereiding: 180 min
Salade
Makkelijk
Coleslaw

Ingrediënten

4 personen
  • 100 gr.
    mayonnaise
  • 50 ml
    karnemelk
  • 1 el
    appelazijn
  • 1 el
    citroensap
  • 70 gr.
    suiker
  • 2 tl
    selderijzout
  • 1 snufje
    peper
  • 1 stuks
    zakje wortel julienne
  • 1 stuks
    zakje verse, gesneden rode kool
  • 1 stuks
    zakje witte kool of spitskool (gesneden)

Aan de slag

  1. 1

    Meng alle ingrediënten, behalve de zakjes kool en wortel, door elkaar.

  2. 2

    Voeg de wortel en kool toe en meng tot het goed gemengd is met de dressing.

  3. 3

    Zet 2-3 uur (of langer) in de koelkast.

  4. 4

    Meng het nogmaals goed vlak voor het serveren.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!