Couscoussalade 🍅🥒
Deze frisse couscoussalade is perfect voor een lichte maaltijd of als bijgerecht. Met de combinatie van couscous, knoflook, tomatenpuree en verse groenten, biedt het een heerlijke smaak en textuur. Het is eenvoudig te maken en ideaal voor een zomerse lunch of diner.
Ingrediënten
-
150 gr.couscous
-
0.5 stukstuinkruiden bouillonblokje
-
1 stuksgeperst teentje knoflook
-
35 gr.tomatenpuree
-
0.25 stukscitroen (sap)
-
0.5 stuksgesneden komkommer
-
1 stuksbosui
-
75 gr.gehalveerde snoeptomaatjes
-
3.5 gr.vers gesneden peterselie
-
1 scheutjeextra virgin olijfolie
Aan de slag
-
1
Bereid de couscous volgens de verpakking samen met het bouillonblokje.
-
2
Giet wat olijfolie in een pan en bak de knoflook gaar.
-
3
Voeg de tomatenpuree toe en roer ongeveer 5 minuten goed door.
-
4
Voeg de saus door de couscous en laat afkoelen.
-
5
Voeg vervolgens de rest van de ingrediënten toe.
-
6
Sluit af met nog een scheutje extra virgin olijfolie.
Reacties
Foto's
Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!
Reageer en deel je ervaring!
Maak een gratis account aan om te reageren
Al een account? Log hier in