Fazantenragout Bitterballen
Heerlijke bitterballen gemaakt van fazantenragout, perfect voor een feestelijke gelegenheid.
Ingrediënten
-
4 stuksfazantenpootjes
-
100 gr.ganzenvet
-
2 teenknoflook
-
2 takjerozemarijn
Aan de slag
-
1
Verwarm het ganzenvet in een pan op middelhoog vuur.
-
2
Voeg de fazantenpootjes toe en bak ze rondom bruin.
-
3
Voeg de knoflook en rozemarijn toe en laat de pootjes zachtjes garen.
-
4
Haal de pootjes uit de pan en pluk het vlees van de botten.
-
5
Meng het geplukte vlees met de kruiden en verwerk het tot een ragout.
-
6
Vorm de ragout tot kleine balletjes en laat ze opstijven in de koelkast.
-
7
Frituur de balletjes tot ze goudbruin en krokant zijn.
Reacties
Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!
Reageer en deel je ervaring!
Maak een gratis account aan om te reageren
Al een account? Log hier in