Flatbread Pizza
Deze flatbread pizza's zijn een heerlijke en snelle optie voor een lunch of borrelhap. Met een smakelijke saus van tomatenketchup en currysaus, belegd met pittige salami en geraspte jonge kaas, zijn ze perfect om te delen. Bak ze in de oven tot de kaas gesmolten en goudbruin is voor een krokante bite.
Ingrediënten
-
100 gr.tomatenketchup
-
100 gr.currysaus
-
1 tlItaliaanse kruiden
-
1 tluienpoeder
-
1 tlknoflookpoeder
-
1 stuksflatbread
-
100 gr.geraspte jonge kaas
-
100 gr.pittige salami
Aan de slag
-
1
Meng in een kom de tomatenketchup, currysaus, Italiaanse kruiden, uienpoeder en knoflookpoeder.
-
2
Roer goed door tot een gladde saus ontstaat.
-
3
Leg de flatbreads op een met bakpapier beklede bakplaat.
-
4
Smeer elk flatbread in met een laagje van de saus.
-
5
Leg op elk flatbread twee plakjes salami.
-
6
Strooi er geraspte jonge kaas overheen.
-
7
Verwarm de oven voor op 180°C (boven- en onderwarmte).
-
8
Bak de flatbread pizza’s ongeveer 5 minuten, tot de kaas gesmolten en licht goudbruin is.
Reacties
Foto's
Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!
Reageer en deel je ervaring!
Maak een gratis account aan om te reageren
Al een account? Log hier in