Skip to content
Jente Een recept van Jente

Gado Gado Salade🥜🥒🥗🥚🫛

Gado gado is een heerlijke salade met zelfgemaakte pindasaus en een variëteit aan groenten, kip en gekookte eitjes. Deze versie is licht en verfrissend, perfect als maaltijd of bijgerecht.

Voorbereiding: 10 min
Bereiding: 20 min
Salade
Makkelijk
Eiwitrijk/Proteïne, Fitfood
Bakken, Koken
Gado Gado Salade🥜🥒🥗🥚🫛

Ingrediënten

2 personen
  • 100 gr.
    boter sla
  • 2 stuks
    gekookte eitjes
  • 200 gr.
    Kipdijfilet
  • 0.5 stuks
    komkommer
  • 100 gr.
    taugé
  • 1 stuks
    Cassave kroepoek
  • 2 el
    pindakaas
  • 1 tl
    sambal
  • 4 el
    kokosmelk
  • 2 el
    ketjap manis
  • 2 el
    soya saus

Aan de slag

  1. 1

    Kook de eitjes en de taugé.

  2. 2

    Snijd de komkommer in schijfjes en de Kipdijfilet in blokjes.

  3. 3

    Bak de kipfilet en breng deze op smaak met ketjap en pindakaas.

  4. 4

    Maak in een aparte pan de pindasaus door de pindakaas, ketjap manis, soya, sambal en kokosmelk op te warmen en te mengen tot een sausje. Voeg eventueel water toe voor de gewenste dikte.

  5. 5

    Maak je salade klaar door alle ingrediënten te verdelen!

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!