Gado Gado Salade🥜🥒🥗🥚🫛
Gado gado is een heerlijke salade met zelfgemaakte pindasaus en een variëteit aan groenten, kip en gekookte eitjes. Deze versie is licht en verfrissend, perfect als maaltijd of bijgerecht.
Ingrediënten
-
100 gr.boter sla
-
2 stuksgekookte eitjes
-
200 gr.Kipdijfilet
-
0.5 stukskomkommer
-
100 gr.taugé
-
1 stuksCassave kroepoek
-
2 elpindakaas
-
1 tlsambal
-
4 elkokosmelk
-
2 elketjap manis
-
2 elsoya saus
Aan de slag
-
1
Kook de eitjes en de taugé.
-
2
Snijd de komkommer in schijfjes en de Kipdijfilet in blokjes.
-
3
Bak de kipfilet en breng deze op smaak met ketjap en pindakaas.
-
4
Maak in een aparte pan de pindasaus door de pindakaas, ketjap manis, soya, sambal en kokosmelk op te warmen en te mengen tot een sausje. Voeg eventueel water toe voor de gewenste dikte.
-
5
Maak je salade klaar door alle ingrediënten te verdelen!
Reacties
Foto's
Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!
Reageer en deel je ervaring!
Maak een gratis account aan om te reageren
Al een account? Log hier in