Skip to content
Tony Farfalloni Een recept van Tony Farfalloni

Gegrilde Langoustine Spiesjes

Heerlijke spiesjes van gegrilde langoustines met een balsamico-siroop, perfect als voorgerecht of borrelhapje.

Voorbereiding: 20 min
Bereiding: 15 min
Gerecht
Gemiddeld
Frituren, Grillen
Gegrilde Langoustine Spiesjes

Ingrediënten

8 personen
  • 8 stuks
    langoustines
  • 8 stengels
    spaghetti
  • 150 ml
    aceto balsamico
  • 75 gr.
    suiker
  • 1.5 el
    olijfolie
  • naar smaak
    peper
  • naar smaak
    zout

Aan de slag

  1. 1

    Maak de langoustines schoon door de staart eraf te draaien, te pellen, maar laat het uiteinde eraan zitten. Verwijder het darmkanaal en zet koud weg.

  2. 2

    Breng de aceto balsamico en suiker aan de kook en laat inkoken tot een dikke siroop.

  3. 3

    Frituur de spaghetti in de olie ongeveer 1 minuut op 180 graden en laat uitlekken op keukenpapier.

  4. 4

    Grill of bak de langoustines in olijfolie en bestrooi met zout.

  5. 5

    Rijg de langoustines aan de spaghetti en garneer met de balsamico-siroop.

Foto's van Gegrilde Langoustine Spiesjes

Er zijn nog geen foto's gedeeld voor dit recept. Wees de eerste!