Gegrilde Langoustine Spiesjes
Heerlijke spiesjes van gegrilde langoustines met een balsamico-siroop, perfect als voorgerecht of borrelhapje.
Ingrediënten
-
8 stukslangoustines
-
8 stengelsspaghetti
-
150 mlaceto balsamico
-
75 gr.suiker
-
1.5 elolijfolie
-
naar smaakpeper
-
naar smaakzout
Aan de slag
-
1
Maak de langoustines schoon door de staart eraf te draaien, te pellen, maar laat het uiteinde eraan zitten. Verwijder het darmkanaal en zet koud weg.
-
2
Breng de aceto balsamico en suiker aan de kook en laat inkoken tot een dikke siroop.
-
3
Frituur de spaghetti in de olie ongeveer 1 minuut op 180 graden en laat uitlekken op keukenpapier.
-
4
Grill of bak de langoustines in olijfolie en bestrooi met zout.
-
5
Rijg de langoustines aan de spaghetti en garneer met de balsamico-siroop.
Foto's van Gegrilde Langoustine Spiesjes
Er zijn nog geen foto's gedeeld voor dit recept. Wees de eerste!
Deel een foto van jouw versie!
Maak een gratis account aan om foto's te delen
Al een account? Log hier in