Gegrilde Langoustine Spiesjes
Heerlijke spiesjes van gegrilde langoustines met een balsamico-siroop, perfect als voorgerecht of borrelhapje.
Ingrediënten
-
8 stukslangoustines
-
8 stengelsspaghetti
-
150 mlaceto balsamico
-
75 gr.suiker
-
1.5 elolijfolie
-
naar smaakpeper
-
naar smaakzout
Aan de slag
-
1
Maak de langoustines schoon door de staart eraf te draaien, te pellen, maar laat het uiteinde eraan zitten. Verwijder het darmkanaal en zet koud weg.
-
2
Breng de aceto balsamico en suiker aan de kook en laat inkoken tot een dikke siroop.
-
3
Frituur de spaghetti in de olie ongeveer 1 minuut op 180 graden en laat uitlekken op keukenpapier.
-
4
Grill of bak de langoustines in olijfolie en bestrooi met zout.
-
5
Rijg de langoustines aan de spaghetti en garneer met de balsamico-siroop.
Reacties
Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!
Reageer en deel je ervaring!
Maak een gratis account aan om te reageren
Al een account? Log hier in