Skip to content
Tony Farfalloni Een recept van Tony Farfalloni

Gekonfijte Ananas met Grand Marnier

Een heerlijk bijgerecht van gekonfijte ananas, subtiel gezoet met suiker en verrijkt met Grand Marnier en vanille.

Voorbereiding: 15 min
Bereiding: 120 min
Gerecht
Gemiddeld
Koken
Gekonfijte Ananas met Grand Marnier

Ingrediënten

4 personen
  • 1 stuks
    ananas
  • 2 el
    suiker
  • 1 scheutje
    Grand Marnier
  • 1 stuks
    vanillestokje

Aan de slag

  1. 1

    Schil de ananas en snijd de pitten eruit. Snijd de ananas in plakken en verwijder het hart.

  2. 2

    Doe een plak ananas in een vacuümzak met suiker, een scheutje Grand Marnier en een klein stukje opengesneden vanillestokje.

  3. 3

    Gaar de ananas in een pan met water tegen de kook aan, gedurende ongeveer 2 uur.

  4. 4

    Laat de ananas afkoelen voor gebruik.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!