Gochujang Crispy Chicken Burger🍔🥒🌶️
Deze Gochujang Crispy Chicken Burger is een makkelijke en gezonde optie voor comfort food. De pittige gochujang geeft de burger een geweldige smaak. Serveer met een frisse salade of soep voor een complete maaltijd.
Ingrediënten
-
4 stukskipfilets
-
100 gr.cornflakes
-
2 stukseieren
-
100 gr.ijsbergsla
-
1 stukskomkommer
-
2 elingelegde ui
-
2 tlgochujang
-
6 elmayonaise
-
4 stukswitte bakkersbollen
Aan de slag
-
1
Begin met het plat slaan van de kipfilet en breng deze op smaak met de kruiden.
-
2
Klop de eieren en maak de cornflakes wat fijner, voeg hier kruiden aan toe.
-
3
Haal de kipfilet door het ei en vervolgens door de cornflakes. Bak ze in 13 minuten op 180 graden in de airfryer.
-
4
Snijd ondertussen de komkommer in plakjes en meng deze met de ingelegde ui.
-
5
Maak het sausje met de mayonaise en de gochujang.
-
6
Snijd de broodjes doormidden en bak deze even aan in de pan met wat olie tot de broodjes krokant zijn aan de binnenkant.
-
7
Beleg je burger met de saus, ijsbergsla, de crispy chicken en het komkommer-ui mengsel. Geniet ervan!
Reacties
Foto's
Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!
Reageer en deel je ervaring!
Maak een gratis account aan om te reageren
Al een account? Log hier in