Goddelijk lekker tomatenmengsel op geroosterd brood
Dit recept voor geroosterd brood met intens smakende tomaten is een heerlijke en eenvoudige manier om de smaken van tomaten naar voren te brengen. Door de tomaten langzaam te drogen in de oven, krijgen ze een rijke, vlezige textuur en een krachtige smaak. Perfect als voorgerecht, snack of als bijgerecht bij een soepje
Ingrediënten
-
1 stuksblik tomatenstukjes
-
2 elolijfolie
-
2 stuksknoflook
-
1 snufjezeezout
-
1 snufjemaldonzout
-
4 stuksbrood
Aan de slag
-
1
Laat de tomaten uitlekken boven een bakje.
-
2
Verspreid de uitgelekte tomaten over bakpapier.
-
3
Bestrooi de tomaten licht met zeezout en sprenkel er olijfolie over.
-
4
Zet het bakblik in de oven op 100 °C en laat dit minimaal 2 uur staan.
-
5
Hak de tomaten en meng ze met olijfolie en verse knoflook.
-
6
Bestrijk geroosterd brood met het tomatenmengsel.
-
7
Top het af met maldonzout.
Reacties
Foto's
Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!
Reageer en deel je ervaring!
Maak een gratis account aan om te reageren
Al een account? Log hier in