Heerlijke Bananenbeignets
Geniet van deze knapperige bananenbeignets, perfect geserveerd met karamelsaus, geroosterde sesamzaadjes en een bolletje vanille-ijs.
Ingrediënten
-
250 mlbier
-
1 snufjezout
-
200 gr.zelfrijzend bakmeel
-
4 stuksharde bananen
-
500 mlolie
-
50 gr.geroosterde sesamzaadjes
-
1 bollenvanille-ijs
-
100 mlkaramelsaus
Aan de slag
-
1
Maak een beslag van bier, een snufje zout en zelfrijzend bakmeel. Het beslag moet iets dikker zijn dan pannenkoekbeslag.
-
2
Snijd de harde bananen in schuine stukken.
-
3
Haal de bananen door het beslag en laat ze uitlekken.
-
4
Verhit de olie in een pan en bak de bananenbeignets tot ze lichtbruin zijn.
-
5
Serveer de beignets met karamelsaus, geroosterde sesamzaadjes en een bolletje vanille-ijs.
Reacties
Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!
Reageer en deel je ervaring!
Maak een gratis account aan om te reageren
Al een account? Log hier in