Heerlijke Mihoen met Vlees en Vis
Een smakelijke Aziatische mihoen met een combinatie van vlees, vis en verse groenten, op smaak gebracht met gember, rijstwijn en sojasaus.
Ingrediënten
-
200 gr.mihoen
-
200 gr.vlees naar keuze
-
200 gr.vis naar keuze
-
100 gr.harde groenten
-
100 gr.paksoi
-
1 snufjepeper
-
1 snufjezout
-
1 elgember
-
1 elrijstwijn
-
1 eloestersaus
-
1 ellichte sojasaus
-
2 stukseieren
Aan de slag
-
1
Laat de mihoen 10-15 minuten wellen in lauw water, spoel vervolgens koud af en bewaar onder een natte theedoek in een vergiet tot het roerbakken.
-
2
Roerbak eerst het vlees en de vis in een grote pan.
-
3
Voeg de harde groenten toe en roerbak kort.
-
4
Voeg de mihoen in delen toe en roerbak alles goed door.
-
5
Voeg als laatste de paksoi toe en breng op smaak met peper, zout, gember, rijstwijn, oestersaus en lichte sojasaus.
-
6
Garneer eventueel met stukjes omelet.
Reacties
Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!
Reageer en deel je ervaring!
Maak een gratis account aan om te reageren
Al een account? Log hier in