Skip to content
Tony Farfalloni Een recept van Tony Farfalloni

Heerlijke Mihoen met Vlees en Vis

Een smakelijke Aziatische mihoen met een combinatie van vlees, vis en verse groenten, op smaak gebracht met gember, rijstwijn en sojasaus.

Voorbereiding: 15 min
Bereiding: 20 min
Rijst
Makkelijk
Roerbakken/wokken
Heerlijke Mihoen met Vlees en Vis

Ingrediënten

4 personen
  • 200 gr.
    mihoen
  • 200 gr.
    vlees naar keuze
  • 200 gr.
    vis naar keuze
  • 100 gr.
    harde groenten
  • 100 gr.
    paksoi
  • 1 snufje
    peper
  • 1 snufje
    zout
  • 1 el
    gember
  • 1 el
    rijstwijn
  • 1 el
    oestersaus
  • 1 el
    lichte sojasaus
  • 2 stuks
    eieren

Aan de slag

  1. 1

    Laat de mihoen 10-15 minuten wellen in lauw water, spoel vervolgens koud af en bewaar onder een natte theedoek in een vergiet tot het roerbakken.

  2. 2

    Roerbak eerst het vlees en de vis in een grote pan.

  3. 3

    Voeg de harde groenten toe en roerbak kort.

  4. 4

    Voeg de mihoen in delen toe en roerbak alles goed door.

  5. 5

    Voeg als laatste de paksoi toe en breng op smaak met peper, zout, gember, rijstwijn, oestersaus en lichte sojasaus.

  6. 6

    Garneer eventueel met stukjes omelet.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!