Heerlijke Tomatendressing
Een smaakvolle tomatendressing met een perfecte balans tussen zoet en zuur, ideaal voor salades of als smaakmaker bij diverse gerechten.
Ingrediënten
-
500 gr.tomaten
-
100 gr.geleisuiker
-
50 mlbalsamico bianco azijn
-
1 tlgedroogde Italiaanse kruiden
-
naar smaakwitte peper
Aan de slag
-
1
Snijd de tomaten in kleine stukjes, bij voorkeur ontveld.
-
2
Doe alle ingrediënten in een pan en breng aan de kook.
-
3
Laat het op laag vuur inkoken tot de helft.
-
4
Proef of de dressing goed in balans is qua zoetheid en zuurheid.
-
5
Bewaar de dressing in een afgesloten pot in de koelkast. Het is ongeveer 3-4 weken houdbaar.
Reacties
Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!
Reageer en deel je ervaring!
Maak een gratis account aan om te reageren
Al een account? Log hier in