Heerlijke Zelfgemaakte Marsepein
Maak je eigen marsepein met amandelen, poedersuiker en een vleugje oranjebloesemwater. Perfect voor het decoreren van taarten of als zoete lekkernij.
Ingrediënten
-
350 gr.blanke amandelen
-
500 gr.poedersuiker
-
1 stukseiwit
-
2.5 tloranjebloesemwater
Aan de slag
-
1
Maal de amandelen heel fijn met een keukenmachine of foodprocessor.
-
2
Voeg geleidelijk de poedersuiker, eiwit en oranjebloesemwater toe en meng tot een vaste massa ontstaat.
-
3
Verpak de marsepein in folie en laat 2-3 uur opstijven in de koelkast.
-
4
Kleur de marsepein indien gewenst met bietensap, wortelsap of reine-claude siroop.
Reacties
Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!
Reageer en deel je ervaring!
Maak een gratis account aan om te reageren
Al een account? Log hier in