Kaasplankje met Walnoten in Suikersiroop en Sherry
Een heerlijke toevoeging aan je kaasplankje: walnoten in suikersiroop en sherry, gecombineerd met krokante tunnbroodjes met anijszaad en een unieke vijgenmosterd.
Ingrediënten
-
100 mlsuikersiroop
-
50 mlsherry
-
100 gr.walnoten
-
4 stukstunnbrod
-
1 stukseiwit
-
1 elanijszaad
-
50 gr.Franse mosterd
-
50 gr.vijgenjam
Aan de slag
-
1
Giet de suikersiroop en sherry in een pannetje en verwarm zachtjes. Laat het inkoken.
-
2
Voeg de walnoten toe en schep goed om zodat alles bedekt is. Laat afkoelen in het vocht.
-
3
Smeer de tunnbrod in met eiwit, bestrooi met anijszaad en bak krokant in een oven op 180 graden.
-
4
Meng de Franse mosterd en vijgenjam met een staafmixer tot een gladde vijgenmosterd.
Reacties
Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!
Reageer en deel je ervaring!
Maak een gratis account aan om te reageren
Al een account? Log hier in