Skip to content
Tony Farfalloni Een recept van Tony Farfalloni

Kaasplankje met Walnoten in Suikersiroop en Sherry

Een heerlijke toevoeging aan je kaasplankje: walnoten in suikersiroop en sherry, gecombineerd met krokante tunnbroodjes met anijszaad en een unieke vijgenmosterd.

Voorbereiding: 10 min
Bereiding: 20 min
Tapa
Makkelijk
Koken, Oven
Kaasplankje met Walnoten in Suikersiroop en Sherry

Ingrediënten

4 personen
  • 100 ml
    suikersiroop
  • 50 ml
    sherry
  • 100 gr.
    walnoten
  • 4 stuks
    tunnbrod
  • 1 stuks
    eiwit
  • 1 el
    anijszaad
  • 50 gr.
    Franse mosterd
  • 50 gr.
    vijgenjam

Aan de slag

  1. 1

    Giet de suikersiroop en sherry in een pannetje en verwarm zachtjes. Laat het inkoken.

  2. 2

    Voeg de walnoten toe en schep goed om zodat alles bedekt is. Laat afkoelen in het vocht.

  3. 3

    Smeer de tunnbrod in met eiwit, bestrooi met anijszaad en bak krokant in een oven op 180 graden.

  4. 4

    Meng de Franse mosterd en vijgenjam met een staafmixer tot een gladde vijgenmosterd.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!