Skip to content

Keto Chocolade Bonbons

Deze heerlijke keto bonbons zijn perfect voor wie een koolhydraatbeperkt dieet volgt. Ze bieden een verantwoorde manier om van chocolade te genieten, vol goede vetten en met slechts 1.1 koolhydraat per stuk. Geniet van deze pure chocolade verwennerij zonder schuldgevoel!

Voorbereiding: 20 min
Bereiding: 20 min
Gerecht
Gemiddeld
Koolhydraatarm, Vegetarisch
Keto Chocolade Bonbons

Ingrediënten

31 personen
  • 200 gr.
    zelfgemaakte kokosboter
  • 100 gr.
    roomboter
  • 80 gr.
    roomkaas
  • 50 gr.
    hazelnoten, grof gehakt
  • 3 el
    cacaopoeder
  • naar smaak
    vanille essence
  • naar smaak
    vloeibare zoetstof
  • naar behoefte
    geraspte kokos

Aan de slag

  1. 1

    Maak de kokosboter door gemalen kokos in een keukenmachine te malen tot het vloeibaar is.

  2. 2

    Meng de zachte roomboter en roomkaas in een mengkom tot een glad geheel.

  3. 3

    Voeg de vloeibare kokosboter, cacaopoeder en vanille essence toe aan het mengsel en meng goed.

  4. 4

    Voeg vloeibare zoetstof naar smaak toe en proef of het zoet genoeg is.

  5. 5

    Roer de grof gehakte hazelnoten door het chocolademengsel.

  6. 6

    Zet het mengsel afgedekt in de vriezer voor ongeveer 20 minuten.

  7. 7

    Neem een theelepel van het mengsel en rol deze tussen je handen tot kleine balletjes.

  8. 8

    Rol de balletjes door de geraspte kokos voor een mooi laagje.

  9. 9

    Bewaar de bonbons in de koelkast of vries ze in voor langere houdbaarheid.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!