Skip to content
Tony Farfalloni Een recept van Tony Farfalloni

Knapperig Tempurabeslag

Een eenvoudig en snel tempurabeslag voor het frituren van garnalen of groenten, perfect voor een knapperige textuur.

Voorbereiding: 5 min
Bereiding: 10 min
Saus/dressing
Makkelijk
Frituren
Knapperig Tempurabeslag

Ingrediënten

4 personen
  • 100 ml
    ijskoud water
  • 100 gr.
    tempurabloem
  • 1 stuks
    eidooier
  • 1 snufje
    zout

Aan de slag

  1. 1

    Verwarm de frituurpan voor op 180 graden Celsius.

  2. 2

    Klop de eidooier met het ijskoude water.

  3. 3

    Zeef de tempurabloem en het zout boven het eimengsel en meng snel door elkaar.

  4. 4

    Haal de garnalen of groenten door het beslag en frituur ze 2-3 minuten tot ze goudbruin en knapperig zijn.

  5. 5

    Voor vochtige producten: rol ze eerst door wat losse bloem of aardappelmeel voordat je ze door het beslag haalt.

Reacties op Knapperig Tempurabeslag

Er zijn nog geen reacties voor dit recept. Wees de eerste!