Knapperige Aardappel-Zalmkoekjes
Heerlijke krokante koekjes gemaakt van aardappel en verse zalm, perfect als bijgerecht of snack.
Ingrediënten
-
0.5 stuksrode paprika
-
1 stengelbleekselderij
-
1 scheutjeolijfolie
-
200 gr.aardappel zonder schil
-
400 gr.verse zalm in blokjes
-
2 stukseieren
-
1 scheutjeolijfolie om te bakken
-
naar smaakpeper
-
naar smaakzout
Aan de slag
-
1
Hak de bleekselderij en paprika heel fijn.
-
2
Bak de bleekselderij en paprika aan in een scheutje olijfolie.
-
3
Rasp de aardappels fijn.
-
4
Meng in een kom de gebakken groenten, geraspte aardappels en zalmblokjes. Breng op smaak met peper en zout.
-
5
Klop de eieren los en meng deze door het aardappel-zalmmengsel.
-
6
Vorm koekjes van het mengsel en bak ze krokant in olijfolie.
Reacties
Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!
Reageer en deel je ervaring!
Maak een gratis account aan om te reageren
Al een account? Log hier in