Skip to content
Tony Farfalloni Een recept van Tony Farfalloni

Knapperige Aardappel-Zalmkoekjes

Heerlijke krokante koekjes gemaakt van aardappel en verse zalm, perfect als bijgerecht of snack.

Voorbereiding: 15 min
Bereiding: 20 min
Gerecht
Makkelijk
Bakken
Knapperige Aardappel-Zalmkoekjes

Ingrediënten

4 personen
  • 0.5 stuks
    rode paprika
  • 1 stengel
    bleekselderij
  • 1 scheutje
    olijfolie
  • 200 gr.
    aardappel zonder schil
  • 400 gr.
    verse zalm in blokjes
  • 2 stuks
    eieren
  • 1 scheutje
    olijfolie om te bakken
  • naar smaak
    peper
  • naar smaak
    zout

Aan de slag

  1. 1

    Hak de bleekselderij en paprika heel fijn.

  2. 2

    Bak de bleekselderij en paprika aan in een scheutje olijfolie.

  3. 3

    Rasp de aardappels fijn.

  4. 4

    Meng in een kom de gebakken groenten, geraspte aardappels en zalmblokjes. Breng op smaak met peper en zout.

  5. 5

    Klop de eieren los en meng deze door het aardappel-zalmmengsel.

  6. 6

    Vorm koekjes van het mengsel en bak ze krokant in olijfolie.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!