Skip to content
Tony Farfalloni Een recept van Tony Farfalloni

Knapperige Groentebeignets

Heerlijke groentebeignets met een knapperige buitenkant en een zachte binnenkant, perfect als snack of bijgerecht.

Voorbereiding: 15 min
Bereiding: 10 min
Snack
Makkelijk
Frituren
Knapperige Groentebeignets

Ingrediënten

4 personen
  • 115 gr.
    bloem
  • 2 el
    bakpoeder
  • 1 stuks
    ei
  • 150 ml
    melk
  • 2 el
    gesmolten boter
  • 700 gr.
    gemengde groenten
  • naar smaak
    peper en zout

Aan de slag

  1. 1

    Meng de bloem met het bakpoeder, peper en zout in een kom.

  2. 2

    Klop het ei los met de melk en gesmolten boter.

  3. 3

    Voeg het eimengsel toe aan de bloem en meng goed door.

  4. 4

    Voeg de in kleine blokjes gesneden groenten toe en meng goed.

  5. 5

    Verhit de frituur tot 180 graden Celsius.

  6. 6

    Vorm kleine bolletjes van het beslag en bak deze in de frituur tot ze goudbruin zijn.

Reacties op Knapperige Groentebeignets

Er zijn nog geen reacties voor dit recept. Wees de eerste!