Knapperige Groentebeignets
Heerlijke groentebeignets met een knapperige buitenkant en een zachte binnenkant, perfect als snack of bijgerecht.
Ingrediënten
-
115 gr.bloem
-
2 elbakpoeder
-
1 stuksei
-
150 mlmelk
-
2 elgesmolten boter
-
700 gr.gemengde groenten
-
naar smaakpeper en zout
Aan de slag
-
1
Meng de bloem met het bakpoeder, peper en zout in een kom.
-
2
Klop het ei los met de melk en gesmolten boter.
-
3
Voeg het eimengsel toe aan de bloem en meng goed door.
-
4
Voeg de in kleine blokjes gesneden groenten toe en meng goed.
-
5
Verhit de frituur tot 180 graden Celsius.
-
6
Vorm kleine bolletjes van het beslag en bak deze in de frituur tot ze goudbruin zijn.
Reacties
Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!
Reageer en deel je ervaring!
Maak een gratis account aan om te reageren
Al een account? Log hier in