Skip to content
Tony Farfalloni Een recept van Tony Farfalloni

Knapperige Groentebeignets

Heerlijke groentebeignets met een knapperige buitenkant en een zachte binnenkant, perfect als snack of bijgerecht.

Voorbereiding: 15 min
Bereiding: 10 min
Snack
Makkelijk
Frituren
Knapperige Groentebeignets

Ingrediënten

4 personen
  • 115 gr.
    bloem
  • 2 el
    bakpoeder
  • 1 stuks
    ei
  • 150 ml
    melk
  • 2 el
    gesmolten boter
  • 700 gr.
    gemengde groenten
  • naar smaak
    peper en zout

Aan de slag

  1. 1

    Meng de bloem met het bakpoeder, peper en zout in een kom.

  2. 2

    Klop het ei los met de melk en gesmolten boter.

  3. 3

    Voeg het eimengsel toe aan de bloem en meng goed door.

  4. 4

    Voeg de in kleine blokjes gesneden groenten toe en meng goed.

  5. 5

    Verhit de frituur tot 180 graden Celsius.

  6. 6

    Vorm kleine bolletjes van het beslag en bak deze in de frituur tot ze goudbruin zijn.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!