Kokoskoeken met Mango en Chocolade
Deze kokoskoeken zijn een heerlijke traktatie met de tropische smaak van mango en de knapperige structuur van kokos. Perfect om te serveren bij een kop koffie of thee. De combinatie van gecondenseerde melk, kokosrasp en chocolade maakt ze onweerstaanbaar.
Ingrediënten
-
296 mlgecondenseerde melk
-
225 gr.kokosrasp
-
50 gr.chocolahagels
-
1 stuksrijpe mango
Aan de slag
-
1
Verwarm de oven voor op 180°C (boven- en onderwarmte).
-
2
Snijd de mango in stukjes en pureer deze tot een gladde puree.
-
3
Meng in een kom de gecondenseerde melk met de kokosrasp tot een stevig mengsel.
-
4
Roer de chocolahagels erdoor.
-
5
Voeg de mangopuree toe en meng alles goed tot een egaal beslag.
-
6
Bekleed een bakplaat met bakpapier en schep er kleine hoopjes beslag op (ongeveer een eetlepel per koek).
-
7
Bak de kokoskoeken in het midden van de oven in 25 minuten goudbruin.
-
8
Laat afkoelen op een rooster.
Reacties
Foto's
Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!
Reageer en deel je ervaring!
Maak een gratis account aan om te reageren
Al een account? Log hier in