Skip to content
Davey Bosch Een recept van Davey Bosch

Kokoskoeken met Mango en Chocolade

Deze kokoskoeken zijn een heerlijke traktatie met de tropische smaak van mango en de knapperige structuur van kokos. Perfect om te serveren bij een kop koffie of thee. De combinatie van gecondenseerde melk, kokosrasp en chocolade maakt ze onweerstaanbaar.

Voorbereiding: 10 min
Bereiding: 25 min
Gebak
Makkelijk
Bakken, Mengen...
Kokoskoeken met Mango en Chocolade

Ingrediënten

4 personen
  • 296 ml
    gecondenseerde melk
  • 225 gr.
    kokosrasp
  • 50 gr.
    chocolahagels
  • 1 stuks
    rijpe mango

Aan de slag

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C (boven- en onderwarmte).

  2. 2

    Snijd de mango in stukjes en pureer deze tot een gladde puree.

  3. 3

    Meng in een kom de gecondenseerde melk met de kokosrasp tot een stevig mengsel.

  4. 4

    Roer de chocolahagels erdoor.

  5. 5

    Voeg de mangopuree toe en meng alles goed tot een egaal beslag.

  6. 6

    Bekleed een bakplaat met bakpapier en schep er kleine hoopjes beslag op (ongeveer een eetlepel per koek).

  7. 7

    Bak de kokoskoeken in het midden van de oven in 25 minuten goudbruin.

  8. 8

    Laat afkoelen op een rooster.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!