Krokant Kruidenbeslag
Een luchtig en krokant kruidenbeslag, perfect voor het frituren van kip of groenten.
Ingrediënten
-
300 gr.tempurameel
-
12 gr.basilicumblad
-
500 mlkoud koolzuurhoudend water
Aan de slag
-
1
Doe het tempurameel en de basilicumbladeren in een kom en maal in de keukenmachine.
-
2
Voeg beetje bij beetje koud koolzuurhoudend water toe tot er een dun beslag ontstaat.
-
3
Wrijf het beslag door een zeef en giet het in een sifon.
-
4
Plaats 1 of 2 sodapatronen in de sifon.
-
5
Spuit het beslag in een kom en haal een stukje kip of groente erdoor.
-
6
Frituur het op 180 graden voor een krokant en luchtig resultaat.
Reacties
Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!
Reageer en deel je ervaring!
Maak een gratis account aan om te reageren
Al een account? Log hier in