Skip to content
Tony Farfalloni Een recept van Tony Farfalloni

Krokant Kruidenbeslag

Een luchtig en krokant kruidenbeslag, perfect voor het frituren van kip of groenten.

Voorbereiding: 15 min
Bereiding: 10 min
Rub
Makkelijk
Frituren
Krokant Kruidenbeslag

Ingrediënten

4 personen
  • 300 gr.
    tempurameel
  • 12 gr.
    basilicumblad
  • 500 ml
    koud koolzuurhoudend water

Aan de slag

  1. 1

    Doe het tempurameel en de basilicumbladeren in een kom en maal in de keukenmachine.

  2. 2

    Voeg beetje bij beetje koud koolzuurhoudend water toe tot er een dun beslag ontstaat.

  3. 3

    Wrijf het beslag door een zeef en giet het in een sifon.

  4. 4

    Plaats 1 of 2 sodapatronen in de sifon.

  5. 5

    Spuit het beslag in een kom en haal een stukje kip of groente erdoor.

  6. 6

    Frituur het op 180 graden voor een krokant en luchtig resultaat.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!