Krokante Sesam Kletskoppen
Heerlijke krokante koekjes met een unieke smaak van zwart en wit sesamzaad, perfect als zoete snack bij de koffie of thee.
Ingrediënten
-
100 gr.zwart sesamzaad
-
150 gr.wit sesamzaad
-
375 gr.poedersuiker
-
125 gr.bloem
-
125 mlsinaasappelsap
-
250 gr.gesmolten boter
Aan de slag
-
1
Meng het sesamzaad met de poedersuiker.
-
2
Voeg de gesmolten boter en sinaasappelsap toe en meng goed.
-
3
Voeg de gezeefde bloem toe en meng tot een glad deeg.
-
4
Laat het deeg 24 uur opstijven in de koelkast.
-
5
Draai kleine balletjes van het deeg en leg ze met tussenruimte op een bakmat.
-
6
Bak de koekjes 6-8 minuten op 180 graden Celsius in de oven.
-
7
Laat de koekjes afkoelen op de bakmat en bewaar ze in een afgesloten doos met papier tussen de lagen.
Reacties
Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!
Reageer en deel je ervaring!
Maak een gratis account aan om te reageren
Al een account? Log hier in