Lamshaas met Groenten en Ketjap
Een smaakvol gerecht van mals lamshaas met een rijke mix van kruiden en groenten, geserveerd met zoete ketjap. Perfect voor een diner met vrienden of familie.
Ingrediënten
-
400 gr.lamshaas
-
1 stukjegember
-
3.5 teenknoflook
-
2 stengelsereh
-
8 blaadjessalaam
-
3.5 stuksrode peper
-
2 stukslente-ui
-
1 scheutjezonnebloemolie
-
1 scheutjezoete ketjap
Aan de slag
-
1
Stamp de gember met de knoflook in de vijzel heel fijn.
-
2
Maal in de blender de sereh en het salaamblad.
-
3
Snijd de rode peper fijn, zonder zaadjes voor een minder pikante smaak.
-
4
Wok in olie de gember, knoflook, salaam en sereh, samen met de rode peper en ui tot ze glazig zijn.
-
5
Voeg de lamshaas toe en bak kort mee.
-
6
Schenk een beetje ketjap manis erover en serveer direct met witte rijst.
Reacties
Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!
Reageer en deel je ervaring!
Maak een gratis account aan om te reageren
Al een account? Log hier in