Skip to content
Tony Farfalloni Een recept van Tony Farfalloni

Lamshaas met Groenten en Ketjap

Een smaakvol gerecht van mals lamshaas met een rijke mix van kruiden en groenten, geserveerd met zoete ketjap. Perfect voor een diner met vrienden of familie.

Voorbereiding: 20 min
Bereiding: 15 min
Rijst
Gemiddeld
Roerbakken/wokken
Lamshaas met Groenten en Ketjap

Ingrediënten

8 personen
  • 400 gr.
    lamshaas
  • 1 stukje
    gember
  • 3.5 teen
    knoflook
  • 2 stengel
    sereh
  • 8 blaadjes
    salaam
  • 3.5 stuks
    rode peper
  • 2 stuks
    lente-ui
  • 1 scheutje
    zonnebloemolie
  • 1 scheutje
    zoete ketjap

Aan de slag

  1. 1

    Stamp de gember met de knoflook in de vijzel heel fijn.

  2. 2

    Maal in de blender de sereh en het salaamblad.

  3. 3

    Snijd de rode peper fijn, zonder zaadjes voor een minder pikante smaak.

  4. 4

    Wok in olie de gember, knoflook, salaam en sereh, samen met de rode peper en ui tot ze glazig zijn.

  5. 5

    Voeg de lamshaas toe en bak kort mee.

  6. 6

    Schenk een beetje ketjap manis erover en serveer direct met witte rijst.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!