Luxe Chocoladeparfait
Een heerlijke en romige chocoladeparfait, perfect als een verfrissend nagerecht. Deze parfait combineert de rijke smaak van chocolade met een luchtige textuur.
Ingrediënten
-
3 stukseieren
-
5 stukseidooiers
-
100 gr.suiker
-
750 gr.slagroom
-
50 gr.suiker
-
200 gr.chocolade
Aan de slag
-
1
Klop de eidooiers en de eieren met 100 gram suiker au bain-marie tot de suiker goed is opgelost.
-
2
Haal van het vuur en klop koud tot een stevige massa.
-
3
Meng de met 50 gram suiker geklopte slagroom erdoor, gevolgd door de gesmolten chocolade.
-
4
Giet het mengsel in een met folie beklede vorm. Dek af en laat een nacht opstijven in de diepvries.
Reacties
Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!
Reageer en deel je ervaring!
Maak een gratis account aan om te reageren
Al een account? Log hier in