Skip to content
Jente Een recept van Jente

Mihoen Surimi Sushi SaladešŸ„—šŸ£

Deze zomerse maaltijdsalade is snel en eenvoudig te maken. Met een combinatie van frisse groenten, surimi en een heerlijke dressing, is het een perfecte lichte maaltijd voor warme dagen.

Voorbereiding: 10 min
Bereiding: 3 min
Salade
Makkelijk
Eiwitrijk/ProteĆÆne, Fitfood
Koken
Mihoen Surimi Sushi SaladešŸ„—šŸ£

Ingrediƫnten

2 personen
  • 250 gr.
    surimi sticks
  • 130 gr.
    rijst mihoen
  • 1 stuks
    komkommer
  • 1 stuks
    bosui
  • 1 stuks
    avocado
  • 150 gr.
    julienne wortel
  • 150 gr.
    sla
  • 4 el
    soya saus
  • 1 el
    sesam olie
  • 1 el
    Chili saus
  • 1 el
    crispy chili oil
  • 1 handje
    gebakken uitjes
  • 1 handje
    sesamzaad

Aan de slag

  1. 1

    Gebruik een grote salade schaal en doe hier de sla en julienne in.

  2. 2

    Snijd de komkommer, avocado, bosui en surimi sticks en voeg deze toe aan je salade.

  3. 3

    Kook de mihoen volgens de verpakking.

  4. 4

    Maak je dressing met soya, sesam olie, crispy chili oil en chili saus in een apart bakje.

  5. 5

    Meng de mihoen met de salade en doe hier de dressing bij.

  6. 6

    Top af met gebakken uitjes en sesamzaadjes.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!