Skip to content
Jente Een recept van Jente

Parelccouscous Salade met Gerookte Zalm

Een heerlijke warme maaltijdsalade met zalm, perfect voor een zonnige dag. Deze salade is snel te bereiden en zit vol met verse ingrediënten zoals avocado, cherrytomaten en babyspinazie. Een ideale keuze voor een lichte lunch of diner.

Voorbereiding: 10 min
Bereiding: 15 min
Salade
Gemiddeld
Bakken, Koken
Parelccouscous Salade met Gerookte Zalm

Ingrediënten

4 personen
  • 230 gr.
    parelcouscous
  • 300 gr.
    gerookte zalm
  • 100 gr.
    babyspinazie
  • 1 stuks
    avocado
  • 250 gr.
    cherrytomaten
  • 1 stuks
    rode ui
  • 100 gr.
    kruiden roomkaas light
  • 1 stuks
    groente bouillonblokje
  • 1 handje
    cashewnoten
  • 1 el
    crispy chili oil

Aan de slag

  1. 1

    Snijd de cherrytomaatjes, ui en avocado en doe deze in een saladekom met de spinazie.

  2. 2

    Kook de parelcouscous met het bouillonblokje.

  3. 3

    Snijd de zalm in stukjes en bak deze licht aan in de pan met wat dille kruiden.

  4. 4

    Voeg de zalm en parelcouscous toe aan de salade en meng de kruidenkaas erdoorheen.

  5. 5

    Breng verder op smaak met chili vlokken en dille.

  6. 6

    Hak de cashewnoten wat kleiner en bak deze in de pan waar je de zalm in hebt gebakken.

  7. 7

    Top je salade af met de gebakken cashewnoten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!