Parelccouscous Salade met Gerookte Zalm
Een heerlijke warme maaltijdsalade met zalm, perfect voor een zonnige dag. Deze salade is snel te bereiden en zit vol met verse ingrediënten zoals avocado, cherrytomaten en babyspinazie. Een ideale keuze voor een lichte lunch of diner.
Ingrediënten
-
230 gr.parelcouscous
-
300 gr.gerookte zalm
-
100 gr.babyspinazie
-
1 stuksavocado
-
250 gr.cherrytomaten
-
1 stuksrode ui
-
100 gr.kruiden roomkaas light
-
1 stuksgroente bouillonblokje
-
1 handjecashewnoten
-
1 elcrispy chili oil
Aan de slag
-
1
Snijd de cherrytomaatjes, ui en avocado en doe deze in een saladekom met de spinazie.
-
2
Kook de parelcouscous met het bouillonblokje.
-
3
Snijd de zalm in stukjes en bak deze licht aan in de pan met wat dille kruiden.
-
4
Voeg de zalm en parelcouscous toe aan de salade en meng de kruidenkaas erdoorheen.
-
5
Breng verder op smaak met chili vlokken en dille.
-
6
Hak de cashewnoten wat kleiner en bak deze in de pan waar je de zalm in hebt gebakken.
-
7
Top je salade af met de gebakken cashewnoten.
Reacties
Foto's
Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!
Reageer en deel je ervaring!
Maak een gratis account aan om te reageren
Al een account? Log hier in