Skip to content

Pizza Crudo met Perzisch flatbread

Deze Pizza Crudo met Perzisch flatbread is de perfecte oplossing voor een snelle en smaakvolle maaltijd. Met een combinatie van prosciutto crudo, Parmezaanse kaas, rucola en pesto, tover je in een handomdraai twee heerlijke pizza's op tafel. Ideaal voor een lunch of als luxe snack.

Voorbereiding: 10 min
Bereiding: 10 min
Pizza
Makkelijk
Bakken
Pizza Crudo met Perzisch flatbread

Ingrediënten

2 personen
  • 2 stuks
    Perzische flatbreads
  • 30 gr.
    verse pesto
  • 40 gr.
    tomatensaus
  • 70 gr.
    prosciutto crudo
  • 60 gr.
    Parmezaanse kaas
  • 1 handje
    rucola

Aan de slag

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C.

  2. 2

    Leg de Perzische flatbreads op een bakplaat bekleed met bakpapier.

  3. 3

    Besmeer elk flatbread dun met de tomatensaus.

  4. 4

    Verdeel de pesto over de tomatensaus en meng dit eventueel voor een mooie swirl.

  5. 5

    Verdeel de Parmezaanse kaas en plakjes prosciutto gelijkmatig over de flatbreads.

  6. 6

    Bak de pizza’s 8-10 minuten in de voorverwarmde oven, totdat de kaas gesmolten is en de randen goudbruin zijn.

  7. 7

    Haal de pizza’s uit de oven.

  8. 8

    Garneer royaal met verse rucola.

  9. 9

    Snijd de pizza’s in punten en serveer direct.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!