Pizza Crudo met Perzisch flatbread
Deze Pizza Crudo met Perzisch flatbread is de perfecte oplossing voor een snelle en smaakvolle maaltijd. Met een combinatie van prosciutto crudo, Parmezaanse kaas, rucola en pesto, tover je in een handomdraai twee heerlijke pizza's op tafel. Ideaal voor een lunch of als luxe snack.
Ingrediënten
-
2 stuksPerzische flatbreads
-
30 gr.verse pesto
-
40 gr.tomatensaus
-
70 gr.prosciutto crudo
-
60 gr.Parmezaanse kaas
-
1 handjerucola
Aan de slag
-
1
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
2
Leg de Perzische flatbreads op een bakplaat bekleed met bakpapier.
-
3
Besmeer elk flatbread dun met de tomatensaus.
-
4
Verdeel de pesto over de tomatensaus en meng dit eventueel voor een mooie swirl.
-
5
Verdeel de Parmezaanse kaas en plakjes prosciutto gelijkmatig over de flatbreads.
-
6
Bak de pizza’s 8-10 minuten in de voorverwarmde oven, totdat de kaas gesmolten is en de randen goudbruin zijn.
-
7
Haal de pizza’s uit de oven.
-
8
Garneer royaal met verse rucola.
-
9
Snijd de pizza’s in punten en serveer direct.
Reacties
Foto's
Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!
Reageer en deel je ervaring!
Maak een gratis account aan om te reageren
Al een account? Log hier in