Pompoen Gnocchi met Prosciutto🎃🍂
Een heerlijk herfstgerecht met gnocchi en een gezonde pompoensaus. Deze combinatie van zoet en zout zorgt voor een perfecte balans en is ideaal voor een comfortabele maaltijd.
Ingrediënten
-
400 gr.verse gnocchi
-
400 gr.pompoenblokjes
-
70 gr.prosciutto
-
100 gr.cottage cheese
-
2 stuksteentjes knoflook
-
1 stukswitte ui
-
1 handjerucola
-
1 stukspeper
-
1 stukszout
-
1 stukschilivlokken
-
1 stukskaneel
Aan de slag
-
1
Verwarm de oven voor op 200 graden.
-
2
Bak de pompoenblokjes met wat olijfolie, peper, zout, en kaneel op een bakplaat gedurende 25 minuten.
-
3
Snijd de ui en knoflook en fruit deze aan.
-
4
Voeg de pompoenblokjes toe aan de pan en breng verder op smaak met chilivlokken.
-
5
Haal alles uit de pan en mix het met een scheut water en de cottage cheese tot een gladde saus.
-
6
Bak de prosciutto plakjes 4 minuten in de Airfryer op 180 graden tot ze krokant zijn.
-
7
Bak de gnocchi 10-12 minuten krokant in de Airfryer.
-
8
Warm de pompoensaus weer op in de pan en voeg de gnocchi hieraan toe. Voeg meer water toe als de saus te dik is.
-
9
Serveer de pompoengnocchi met rucola, de krokante prosciutto en nog wat chilivlokken.
Reacties
Foto's
Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!
Reageer en deel je ervaring!
Maak een gratis account aan om te reageren
Al een account? Log hier in