Romige Aardpeercrème met Coquilles en Truffel
Een verfijnde aardpeercrème, perfect als saus of soep, met de rijke smaken van gebakken coquilles en truffel.
Ingrediënten
-
500 gr.aardpeer
-
500 mlgevogeltebouillon
-
200 mlroom
-
25 gr.pro espuma caliente
-
4 stukscoquilles
-
1 snufjezout
-
naar smaaktruffel
Aan de slag
-
1
Schil de aardpeer en snijd deze in kleine blokjes.
-
2
Kook de aardpeer in de gevogeltebouillon met room tot ze zacht zijn.
-
3
Pureer de aardpeer met een beetje van het kookvocht tot een gladde crème.
-
4
Breng de crème op smaak met zout en druk alles door een zeef voor een fijne textuur.
-
5
Voeg 25 gram pro espuma caliente toe aan 500 ml van de crème en plaats het mengsel in een kidde.
-
6
Houd de kidde au bain-marie warm op 65 graden Celsius.
-
7
Serveer de aardpeercrème met gebakken coquilles en garneer met truffel.
Reacties
Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!
Reageer en deel je ervaring!
Maak een gratis account aan om te reageren
Al een account? Log hier in