Roze Pasta 🩷
Deze roze pasta is een heerlijke en gezonde maaltijd, perfect voor een lichte lunch of diner. Gemaakt met gekookte bietjes en roomkaas, biedt het een unieke smaak en een mooie kleur. Serveer het met rucola en Parmezaanse kaas voor een extra smaakdimensie.
Ingrediënten
-
150 gr.gekookte bietjes
-
1 stuksgesnipperde ui
-
1 stuksgeperst teentje knoflook
-
1 stukstuinkruiden bouillonblokje
-
100 gr.light roomkaas
-
150 gr.Farfalle
-
20 gr.rucola
-
20 gr.Parmezaanse kaas
Aan de slag
-
1
Snijd de bietjes klein en bak een paar minuten in een pan met een beetje olijfolie.
-
2
Haal de bietjes uit de pan en doe in een blender.
-
3
Bak vervolgens in diezelfde pan de ui en knoflook gaar.
-
4
Voeg het bouillonblokje, de bietjessaus en de Philadelphia toe en roer goed door.
-
5
Kook de pasta volgens verpakking en voeg samen met een beetje kookvocht toe aan de pan.
Reacties
Foto's
Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!
Reageer en deel je ervaring!
Maak een gratis account aan om te reageren
Al een account? Log hier in