Salade met burrata, perzik en ham
Deze frisse salade met burrata, perzik en ham is een perfecte combinatie van smaken en texturen. De romige burrata, zoete perzik en hartige ham worden aangevuld met knapperige pistachenoten en aromatische basilicum. Een heerlijke dressing van olijfolie en honing maakt het geheel af. Ideaal als voorgerecht of lichte maaltijd.
Ingrediënten
-
1 handjejonge sla
-
3 stuksperzikken
-
2 stuksbollen burrata
-
200 gr.ham
-
50 gr.pistachenoten
-
1 takjebasilicum
-
3 elbalsamicoazijn
-
3 elolijfolie
-
1 elhoning
-
1 snufjepeper
-
1 snufjezout
Aan de slag
-
1
Snijd de perzikken in reepjes en stoof ze even in de pan.
-
2
Doe de jonge sla in een kom en meng met de dressing van olijfolie, honing, peper en zout.
-
3
Dresseer de burrata, perzikken en ham bovenop de salade.
-
4
Strooi er pistachenoten over en werk af met basilicum en balsamicoazijn.
Reacties
Foto's
Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!
Reageer en deel je ervaring!
Maak een gratis account aan om te reageren
Al een account? Log hier in