Skip to content
Caro.s.kitchen Een recept van Caro.s.kitchen

Salade met burrata, perzik en ham

Deze frisse salade met burrata, perzik en ham is een perfecte combinatie van smaken en texturen. De romige burrata, zoete perzik en hartige ham worden aangevuld met knapperige pistachenoten en aromatische basilicum. Een heerlijke dressing van olijfolie en honing maakt het geheel af. Ideaal als voorgerecht of lichte maaltijd.

Voorbereiding: 10 min
Bereiding: 5 min
Salade
Makkelijk
Salade met burrata, perzik en ham

Ingrediënten

4 personen
  • 1 handje
    jonge sla
  • 3 stuks
    perzikken
  • 2 stuks
    bollen burrata
  • 200 gr.
    ham
  • 50 gr.
    pistachenoten
  • 1 takje
    basilicum
  • 3 el
    balsamicoazijn
  • 3 el
    olijfolie
  • 1 el
    honing
  • 1 snufje
    peper
  • 1 snufje
    zout

Aan de slag

  1. 1

    Snijd de perzikken in reepjes en stoof ze even in de pan.

  2. 2

    Doe de jonge sla in een kom en meng met de dressing van olijfolie, honing, peper en zout.

  3. 3

    Dresseer de burrata, perzikken en ham bovenop de salade.

  4. 4

    Strooi er pistachenoten over en werk af met basilicum en balsamicoazijn.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!