Skip to content
Barry van Spronsen Een recept van Barry van Spronsen

Salino Dropsaus

Een unieke saus gemaakt van Salino dropjes, perfect voor liefhebbers van zoete en hartige smaken.

Voorbereiding: 5 min
Bereiding: 25 min
Saus/dressing
Makkelijk
Koken
Salino Dropsaus

Ingrediënten

4 personen
  • 100 ml
    water
  • 100 gr.
    Salino dropjes
  • 1 el
    appelstroop
  • 2 el
    sushi azijn
  • 4 el
    olijfolie

Aan de slag

  1. 1

    Snijd de Salino dropjes in kleine stukjes.

  2. 2

    Kook de dropjes in 100 ml water voor ongeveer 20 minuten.

  3. 3

    Zeef de saus en kook verder in tot de gewenste dikte.

  4. 4

    Meng de appelstroop, sushi azijn en olijfolie door de saus.

  5. 5

    Bewaar de saus tot gebruik in de koelkast.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!