Skip to content
Tony Farfalloni Een recept van Tony Farfalloni

Scholfilet Rollade met Zeewier Jelly en Kruidencouscous

Een verfijnd gerecht met scholfilet, gevuld met een garnaal of gerookte zalm, geserveerd met een zeewier jelly, saffraanmayonaise en kruidencouscous.

Voorbereiding: 20 min
Bereiding: 30 min
Gerecht
Gemiddeld
Koken
Scholfilet Rollade met Zeewier Jelly en Kruidencouscous

Ingrediënten

4 personen
  • 8 stuks
    scholfilet
  • 4 stuks
    garnaal of gerookte zalm
  • 50 gr.
    zeewier jelly
  • 100 ml
    saffraanmayonaise
  • 200 gr.
    kruidencouscous

Aan de slag

  1. 1

    Leg per persoon twee plakken scholfilet op een langwerpig blok kruidencouscous.

  2. 2

    Plaats een garnaal of gerookt zalmrolletje centraal op de scholfilet.

  3. 3

    Bereid de zeewier jelly volgens de instructies en serveer deze naast de scholfilet.

  4. 4

    Serveer met saffraanmayonaise.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!