Scholfilet Rollade met Zeewier Jelly en Kruidencouscous
Een verfijnd gerecht met scholfilet, gevuld met een garnaal of gerookte zalm, geserveerd met een zeewier jelly, saffraanmayonaise en kruidencouscous.
Ingrediënten
-
8 stuksscholfilet
-
4 stuksgarnaal of gerookte zalm
-
50 gr.zeewier jelly
-
100 mlsaffraanmayonaise
-
200 gr.kruidencouscous
Aan de slag
-
1
Leg per persoon twee plakken scholfilet op een langwerpig blok kruidencouscous.
-
2
Plaats een garnaal of gerookt zalmrolletje centraal op de scholfilet.
-
3
Bereid de zeewier jelly volgens de instructies en serveer deze naast de scholfilet.
-
4
Serveer met saffraanmayonaise.
Reacties
Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!
Reageer en deel je ervaring!
Maak een gratis account aan om te reageren
Al een account? Log hier in