Skip to content
Jessica Andriessen Een recept van Jessica Andriessen

Shiitake Omelet

Een heerlijke en gezonde omelet met gebakken shiitake paddestoelen, afgetopt met grof zout, basilicum en bieslookbloemetjes. Perfect voor een snel ontbijt of lunch.

Voorbereiding: 5 min
Bereiding: 15 min
Gerecht
Gemiddeld
Vegetarisch
Bakken
Shiitake Omelet

Ingrediënten

1 personen
  • 200 gr.
    shiitake paddestoelen
  • 2 stuks
    eieren
  • 1 tl
    grof maldonzout
  • 1 handje
    basilicum
  • 1 handje
    bieslookbloemetjes

Aan de slag

  1. 1

    Snijd de shiitake paddestoelen in plakjes.

  2. 2

    Verhit een pan en bak de shiitake plakjes ongeveer 8 minuten tot ze gaar zijn.

  3. 3

    Kluts de eieren en voeg deze toe aan de pan met shiitake.

  4. 4

    Laat het ei rustig garen.

  5. 5

    Top af met grof maldonzout, basilicum en bieslookbloemetjes.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!