Spicy Kaneel Pompoensoep🎃🌶️
Deze heerlijke pompoensoep is een perfecte herfstmaaltijd. Met de toevoeging van kaneel en gochujang krijgt de soep een unieke en pittige smaak. Het is eenvoudig te maken en vol met voedzame ingrediënten.
Ingrediënten
-
1 stukspompoen
-
1 stuksrode ui
-
3 stuksknoflook
-
2 tlkaneel
-
2 tlgochujang
-
1 stuksbouillonblokje
-
naar smaakpeper
-
naar smaakzout
-
naar smaakchilivlokken
Aan de slag
-
1
Verwarm de oven voor op 200 graden.
-
2
Snijd de pompoen in blokjes en haal de binnenkant eruit.
-
3
Verdeel de blokjes pompoen over de bakplaat en besprenkel met olijfolie, peper, zout en kaneel.
-
4
Plaats de bakplaat met pompoen in de oven en bak gedurende 25 minuten.
-
5
Snijd ondertussen de ui en knoflook en fruit deze aan.
-
6
Kook water en voeg dit toe aan de ui en knoflook, samen met het bouillonblokje.
-
7
Wanneer de pompoen klaar is, kook je deze nog 5 minuten mee.
-
8
Pureer de soep en breng extra op smaak met gochujang en chilivlokken.
Reacties
Foto's
Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!
Reageer en deel je ervaring!
Maak een gratis account aan om te reageren
Al een account? Log hier in