Spinazieschotel uit de oven
Deze spinazieschotel uit de oven is een heerlijke combinatie van gehakt, ragout, spinazie en aardappelpuree, afgemaakt met een krokante laag geraspte kaas. Perfect voor een gezellige maaltijd.
Ingrediënten
-
400 gr.gehakt
-
2 stuksbosuitje
-
1 stukspepertje
-
2 stukskippenragout
-
500 gr.bladspinazie
-
1 stuksaardappelpuree
-
100 gr.geraspte kaas
Aan de slag
-
1
Verwarm de oven voor op 200 graden.
-
2
Bak het gehakt met de kruiden, bosui en pepertje.
-
3
Leg het gebakken gehakt in een ovenschaal.
-
4
Schep de ragout over het gehakt, zorg voor een goede laag.
-
5
Verwarm de spinazie, knijp deze goed uit en verdeel over de ragout.
-
6
Leg de aardappelpuree bovenop de spinazie.
-
7
Bestrooi met geraspte kaas.
-
8
Bak de schotel een half uur in de oven.
-
9
Grill eventueel voor een krokant korstje.
Reacties
Foto's
Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!
Reageer en deel je ervaring!
Maak een gratis account aan om te reageren
Al een account? Log hier in