Thaise Mihoen Pinda Salade met Garnalen🌶️🥜🦐🥗🥒🥬
Een zomerse salade met een heerlijke pindadressing en garnalen. Deze salade is eenvoudig te maken en perfect voor warme dagen. Met verse ingrediënten zoals mihoen, mango en een pittige dressing is het een smaakvolle maaltijd zonder veel koken.
Ingrediënten
-
60 gr.mihoen
-
100 gr.garnalen
-
150 gr.koolmix
-
1 stukskomkommer
-
75 gr.mango
-
1 stuksbosui
-
1 elchili saus
-
1 elpindakaas
-
1 tlgehakte gember
-
2 teenknoflook
-
1 tlhoning
-
1 elsesamolie
-
1 tlsambal
-
2 elsoya saus
Aan de slag
-
1
Snijd de komkommer, mango en de bosui in kleine reepjes. Snijd de knoflook en verse gember fijn.
-
2
Meng in een bowl de komkommer, kool, mango en de bosui samen.
-
3
Kook de mihoen volgens de verpakking.
-
4
Bak de garnalen in 1,5 teentje knoflook, de sesamolie en de chili saus.
-
5
Maak de dressing met de pindakaas, sambal, gember, overige knoflook, soya saus en de honing.
-
6
Meng de mihoen en de dressing door je salade en top af met de garnalen. Eventueel nog met sesamzaadjes en gebakken ui.
Reacties
Foto's
Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!
Reageer en deel je ervaring!
Maak een gratis account aan om te reageren
Al een account? Log hier in