Thaise Mosselen🌶️🫚🧄
Deze mosselen zijn heerlijk bereid met Thaise smaken. Ze zijn perfect als bijgerecht tijdens een hapjesavond en zorgen voor een verrassende en lekkere bite.
Ingrediënten
-
1000 gr.mosselen
-
3 cmgeschilde gember
-
3 stukstenen knoflook
-
1 stuksrode peper
-
1 stukssjalot
-
2 stukscitroengras (sereh)
-
200 mlkokosmelk
-
100 mlkip bouillon
Aan de slag
-
1
Zet de kip bouillon op en snijd de gember, knoflook en rode peper klein.
-
2
Bak de gember, knoflook en rode peper met wat olie in de pan.
-
3
Kneus het citroengras en voeg dit toe aan de pan.
-
4
Giet de kokosmelk en de bouillon erbij en laat het geheel pruttelen voor ongeveer een half uur.
-
5
Voeg de mosselen toe en laat deze stomen tot ze allemaal geopend zijn.
-
6
Haal het citroengras eruit als de mosselen klaar zijn.
Reacties
Foto's
Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!
Reageer en deel je ervaring!
Maak een gratis account aan om te reageren
Al een account? Log hier in