Tonijn Pasta🍝🥫
Deze tonijn pasta is een snelle en eiwitrijke maaltijd die binnen een kwartier op tafel staat. Met eenvoudige ingrediënten zoals tonijn, courgette en olijven, is het een smakelijke optie voor een doordeweekse avondmaaltijd.
Ingrediënten
-
300 gr.fusilli
-
220 gr.tonijn uit blik op waterbasis
-
30 gr.kappertjes
-
50 gr.zwarte olijven plakjes
-
2 stukssjalootten
-
3 stuksteentjes knoflook
-
400 gr.tomatenblokjes in blik
-
1 stukscourgette
-
70 gr.tomatenpuree
-
40 gr.geraspte grana padano
-
1 handjerucola
-
1 snufjepaprikapoeder
-
1 snufjechilivlokken
-
1 snufjeItaliaanse kruiden
Aan de slag
-
1
Snijd de sjalotten, knoflook en courgette.
-
2
Fruit de sjalotten en knoflook aan in een pan.
-
3
Voeg de courgetteblokjes toe en breng op smaak met zout, peper, paprikapoeder en Italiaanse kruiden.
-
4
Voeg de tomatenpuree toe en breng de pasta aan de kook.
-
5
Voeg de tomatenblokjes, kappertjes, olijven en tonijn toe.
-
6
Breng de saus verder op smaak met kruiden en voeg chilivlokken toe naar smaak.
-
7
Wanneer de saus droger wordt, voeg dan wat pasta water toe.
-
8
Voeg de pasta en de kaas toe aan de saus.
-
9
Serveer de pasta met wat rucola.
Reacties
Foto's
Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!
Reageer en deel je ervaring!
Maak een gratis account aan om te reageren
Al een account? Log hier in