Tuinbonen met Morilles
Een verfijnd gerecht van tuinbonen met morilles, perfect als bijgerecht. De morilles en sjalot worden gebakken in boter en gecombineerd met tuinbonen, fond en bonenkruid voor een rijke smaak.
Ingrediënten
-
500 gr.tuinbonen
-
25 gr.verse morilles
-
0.5 stukssjalot
-
25 gr.boter
-
1.5 elgevogeltefond of paddestoelfond
-
0.5 tlbonenkruid
Aan de slag
-
1
Dop de tuinbonen en blancheer ze 3-4 minuten. Stort ze in een vergiet en dop ze dubbel.
-
2
Verhit de helft van de boter in een pan met dikke bodem en bak hierin de morilles en sjalot.
-
3
Voeg na 2 minuten de tuinbonen, fond en bonenkruid toe en laat 2-3 minuten stoven.
-
4
Maak het gerecht af met de rest van de boter, versgemalen peper en zout.
Reacties
Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!
Reageer en deel je ervaring!
Maak een gratis account aan om te reageren
Al een account? Log hier in