Skip to content
Tony Farfalloni Een recept van Tony Farfalloni

Vruchtenpuree Geleitaart Puntjes

Heerlijke geleitaart puntjes gemaakt van peer en rode port, perfect als aanvulling bij een kaasplank.

Voorbereiding: 10 min
Bereiding: 15 min
Gebak
Makkelijk
Koken
Vruchtenpuree Geleitaart Puntjes

Ingrediënten

4 personen
  • 1 liter
    vruchtenpuree van peer
  • 1 scheutje
    rode port
  • 10 gr.
    agar

Aan de slag

  1. 1

    Kook de vruchtenpuree, rode port en agar samen op.

  2. 2

    Bekleed een ronde taartvorm met folie en giet het mengsel erin.

  3. 3

    Laat het mengsel minimaal 2 uur opstijven in de koelkast.

  4. 4

    Snijd de taart in kleine puntjes.

  5. 5

    Serveer de puntjes bij een kaasplank en schaaf met een kaasschaaf plakjes af.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!