Zomerse Kokosbollen met Witte Chocolade
Waan je even op een tropisch eiland met deze kokosbollen! Ze zijn krokant van buiten, smeuïg van binnen en bomvol kokos en witte chocolade. Perfect voor een zomerse traktatie.
Ingrediënten
-
170 gr.suiker
-
200 gr.geraspte kokos
-
3 stukseieren
-
1 tlvanille-extract
-
1 elcustardpoeder
-
150 gr.witte chocolade drops
Aan de slag
-
1
Meng alle ingrediënten door elkaar, voeg de chocolade als laatste toe.
-
2
Laat het beslag minstens een uurtje chillen op kamertemperatuur.
-
3
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
4
Draai met natte handen bolletjes en leg ze op bakpapier.
-
5
Bak de bolletjes in ongeveer 20 minuten goudbruin.
-
6
Laat ze afkoelen voordat je ze serveert.
Reacties
Foto's
Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!
Reageer en deel je ervaring!
Maak een gratis account aan om te reageren
Al een account? Log hier in