Skip to content
Chantal de Boer Een recept van Chantal de Boer

Zomerse Kokosbollen met Witte Chocolade

Waan je even op een tropisch eiland met deze kokosbollen! Ze zijn krokant van buiten, smeuïg van binnen en bomvol kokos en witte chocolade. Perfect voor een zomerse traktatie.

Voorbereiding: 65 min
Bereiding: 20 min
Snack
Makkelijk
Bakken
Zomerse Kokosbollen met Witte Chocolade

Ingrediënten

17 personen
  • 170 gr.
    suiker
  • 200 gr.
    geraspte kokos
  • 3 stuks
    eieren
  • 1 tl
    vanille-extract
  • 1 el
    custardpoeder
  • 150 gr.
    witte chocolade drops

Aan de slag

  1. 1

    Meng alle ingrediënten door elkaar, voeg de chocolade als laatste toe.

  2. 2

    Laat het beslag minstens een uurtje chillen op kamertemperatuur.

  3. 3

    Verwarm de oven voor op 200 °C.

  4. 4

    Draai met natte handen bolletjes en leg ze op bakpapier.

  5. 5

    Bak de bolletjes in ongeveer 20 minuten goudbruin.

  6. 6

    Laat ze afkoelen voordat je ze serveert.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!