Gevulde Kastanjechampignons met Roomkaas en Kruiden
Heerlijke gevulde kastanjechampignons met een romige vulling van roomkaas en verse tuinkruiden, geserveerd met een frisse salade.
Ingrediënten
-
500 gr.grote champignons
-
2 stuksbosuitjes
-
200 gr.roomkaas
-
20 gr.verse tuinkruiden
-
50 gr.Parmezaanse kaas, geraspt
-
75 gr.veldsla of rucola
-
2 elolijfolie
-
2 elblanke balsamicoazijn
-
1 tlhoning
-
naar smaakpeper
-
6 stukskleine tomaatjes, gehalveerd
Aan de slag
-
1
Maak de champignons schoon met een papiertje of borsteltje en verwijder de stelen.
-
2
Snijd de bosui in dunne ringetjes en bewaar een klein deel voor garnering.
-
3
Meng in een kom de roomkaas met de verse tuinkruiden en bosui.
-
4
Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.
-
5
Vul de champignons met het kaasmengsel, leg ze naast elkaar in een ingevette ovenschaal en strooi er de Parmezaanse kaas over.
-
6
Bak de champignons ongeveer 20 minuten in de oven.
-
7
Maak ondertussen de dressing van de olijfolie, balsamicoazijn, honing en versgemalen peper.
-
8
Meng de dressing door de sla en garneer deze op een klein bordje met een half tomaatje.
-
9
Serveer de gevulde champignons met de salade en een klein vorkje.
Foto's van Gevulde Kastanjechampignons met Roomkaas en Kruiden
Er zijn nog geen foto's gedeeld voor dit recept. Wees de eerste!
Deel een foto van jouw versie!
Maak een gratis account aan om foto's te delen
Al een account? Log hier in