Italiaanse Bollen met Pesto, Ham en Ei
Deze Italiaanse bollen zijn snel en eenvoudig te maken, perfect voor een smakelijke lunch of picknick. Gevuld met verse pesto, Italiaanse ham, gekookte eieren en rucola, bieden ze een heerlijke combinatie van smaken. Ideaal voor drukke dagen!
Ingrediënten
-
4 stuksItaliaanse bollen
-
1 stuksverse pesto
-
4 stuksItaliaanse gedroogde ham
-
4 stuksgekookte eieren
-
1 stuksrucola sla
Aan de slag
-
1
Verwarm de oven voor op 220 graden Celsius.
-
2
Bak de Italiaanse bollen in ongeveer 9 minuten af, of tot ze mooi goudbruin en knapperig zijn.
-
3
Laat de bollen even afkoelen.
-
4
Kook de eieren hard, laat ze afkoelen, pel ze en snijd ze in plakjes.
-
5
Snijd de afgekoelde Italiaanse bollen open en besmeer beide helften royaal met de verse pesto.
-
6
Verdeel de plakjes gekookt ei over de laag pesto op de onderste helft van elk broodje.
-
7
Beleg elk broodje met 2 dunne plakken van de Italiaanse gedroogde ham.
-
8
Garneer de broodjes met een pluk verse rucola sla.
-
9
Klap de broodjes dicht en geniet!
Reacties
Foto's
Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!
Reageer en deel je ervaring!
Maak een gratis account aan om te reageren
Al een account? Log hier in