Skip to content

Italiaanse Bollen met Pesto, Ham en Ei

Deze Italiaanse bollen zijn snel en eenvoudig te maken, perfect voor een smakelijke lunch of picknick. Gevuld met verse pesto, Italiaanse ham, gekookte eieren en rucola, bieden ze een heerlijke combinatie van smaken. Ideaal voor drukke dagen!

Voorbereiding: 10 min
Bereiding: 9 min
Gerecht
Gemiddeld
Bakken
Italiaanse Bollen met Pesto, Ham en Ei

Ingrediënten

4 personen
  • 4 stuks
    Italiaanse bollen
  • 1 stuks
    verse pesto
  • 4 stuks
    Italiaanse gedroogde ham
  • 4 stuks
    gekookte eieren
  • 1 stuks
    rucola sla

Aan de slag

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 220 graden Celsius.

  2. 2

    Bak de Italiaanse bollen in ongeveer 9 minuten af, of tot ze mooi goudbruin en knapperig zijn.

  3. 3

    Laat de bollen even afkoelen.

  4. 4

    Kook de eieren hard, laat ze afkoelen, pel ze en snijd ze in plakjes.

  5. 5

    Snijd de afgekoelde Italiaanse bollen open en besmeer beide helften royaal met de verse pesto.

  6. 6

    Verdeel de plakjes gekookt ei over de laag pesto op de onderste helft van elk broodje.

  7. 7

    Beleg elk broodje met 2 dunne plakken van de Italiaanse gedroogde ham.

  8. 8

    Garneer de broodjes met een pluk verse rucola sla.

  9. 9

    Klap de broodjes dicht en geniet!

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!